ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΓΟΥ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.
Επικοινωνία: omilospetros@gmail.com


Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Και νυν αίνων Χριστουγέννων-ΠΕΤΡΟΥ Ερμηνεία:Ιωάννης Κούντριας

Αναρτούμε μίαν εισέτι ερμηνευτική προσέγγιση στο Και Νύν των αίνων της εορτής των Χριστουγέννων,από την μελοποίηση του Διδασκάλου Πέτρου.
Ψάλλει ο Λαμπαδάριος του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου κ.Ιωάννης Κούντριας τον οποίο ευχαριστούμε.
Χαίρετε εν ειρήνη.
ΟΦΕΛΠ
Σημείωση Διαχειριστού ΟΦΕΛΠ Παναγ.Τζανάκου:
Ενα ακόμα νέο παιδί από τα μέρη του Βόλου ψάλλει μέλος του Πέτρου γιά τον ΟΦΕΛΠ.
Ο αγαπητός Ιωάννης 30 ετών σήμερα, ασχολείται παιδιόθεν με την Ψαλτική.Ξεκίνησε από 12 ετών κοντά στον πρώτο του Δάσκαλο Πρωτοψάλτη κ.Ιωάννη Σχώρη.Φοίτησε στην Σχολή Βυζ.Μουσικής της Ι.Μ.Δημητριάδος με Δασκάλους εκτός τον προαναφερθέντα και τους Πρωτοψάλτες κ.κ. Κ.Νικολέρη και Μ.Μελέτη.Φοίτησε και στο Εκκλ.Λύκειο Βόλου.Συμμετείχε στην χορωδία του συλλόγου Ιεροψαλτών Βόλου και ανέλαβε αναλόγιο από την ηλικία των 16 ετών.Συνέχισε τις σπουδές του στην Λάρισα,τόσο κοντά στον Πρωτοψάλτη Κ.Δασκαλούδη,όσο και στην σχολή Β.Μ Λαρίσης όπου έλαβε πτυχίο και δίπλωμα.Φοίτησε και στην ΑΕΑΘ με καθηγητή μουσικής τον κ.Π.Μαυρουδή και συμμετείχε και στην χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Θεσ/κης. Ολα τα χρόνια των σπουδών του και της θητείας του,έψαλλε σε διαφόρους ναούς της Ελλάδος και από το έτος 2012 είναι Λαμπαδάριος του Ι.Ν Αγ.Βασιλείου Βόλου.Πέραν της Ψαλτικής ασχολείται και με το Δημοτικο τραγούδι. Εχει καθαρή και λαμπερή φωνή και είναι λίαν μελετηρός. Είμαι σίγουρος ότι το μουσικό του μέλλον θα είναι λαμπρόν.Του εύχομαι καλή πρόοδο και να συνεχίσει εκεί στον τόπο διαμονής του τον Βόλο την μεγάλη Ψαλτική παράδοση. Π.Τζ

2 σχόλια:

  1. Κ. Παναγιώτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση εξ αρχής να ηχογραφήσω αυτό το ωραίο κείμενο του μεγάλου Δασκάλου Πέτρου Λαμπαδαρίου!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!!!Και εύχομαι Χρόνια πολλά!!!Και Καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο που επιτελείτε στην Βυζ Μουσική μας παράδοση!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Παναγιώτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση εξ αρχής να ηχογραφήσω αυτό το ωραίο κείμενο του μεγάλου Δασκάλου Πέτρου Λαμπαδαρίου!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!!!Και εύχομαι Χρόνια πολλά!!!Και Καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο που επιτελείτε στην Βυζ Μουσική μας παράδοση!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή