ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΓΟΥ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.
Επικοινωνία: omilospetros@gmail.com


Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κοινωνικό Πάσχα "Σώμα Χριστού"-Ηχος Α- ΠΕΤΡΟΥ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ Ερμηνεία:Δανιήλ Καραμπάσης

Αναρτούμε μία εισέτι ερμηνεία τού Κοινωνικού του Πάσχα "Σώμα Χριστού μεταλάβετε..." σε ήχο Α' και μέλος τού Διδασκάλου Πέτρου.
Το ερμηνεύει με ιδιαίτερη μουσική πραότητα και με ελεύθερο χρόνο ο παλαιόθεν φίλος και μέλος του ΟΦΕΛΠ, Πρωτοψάλτης Αγίας Αικατερίνης Πετραλώνων κ.Δανιήλ Καραμπάσης.
Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
Καλή συνέχεια.
ΟΦΕΛΠ

Σημείωση (α) διαχειριστού ΟΦΕΛΠ Παναγιώτη Τζανάκου:
Ο φίλος Δανιήλ είναι από τους βασικούς ερμηνευτές τού ΟΦΕΛΠ από την αρχή αυτής της ψαλτικής μας περιπέτειας με μέλη του Πέτρου.Είναι από τους ανθρώπους που πάντα προστρέχουν να βοηθήσουν με χαμόγελο και καλό λόγο.Δεν αυτοεπαίρεται ούτε και κακολογεί κανέναν ψάλτη.Δεν ανήκει ούτε σε "σχολές" ούτε σε ομάδες αλλά ούτε και σε φατρίες.Προσπαθεί συνεχώς να μάθει περισσότερα πάνω στην ψαλτική και να γίνει καλύτερος ερμηνευτής.Το ψαλτικό του ύφος και ο τρόπος ερμηνείας του είναι προσευχητικός λιτός και δεν προκαλεί με ερμηνευτικές ακρότητες είτε προς το πολύ ανατολίτικο,είτε προς το δήθεν ευσεβίστικο.Αρέσκεται σε μέλη κλασικά στο αναλόγιό του,αλλά τιμά και πολλά αξιόλογα νεωτέρων μελοποιών.Γενικά είναι παράδειγμα προς μίμησιν γιά τους νεώτερους συναδέλφους.Δανιήλ νά είσαι πάντα καλά.Π.Τζ.


1 σχόλιο:

  1. ευχαριστω Δασκαλε!!!!! η ερμηνεια του κ Γιαννου φοβερη με υφος πολιτικον καλυτερη αφου ειναι και ζωντανη απο τον ναο και εχει αλλη χαρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή