ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΓΟΥ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.
Επικοινωνία: omilospetros@gmail.com


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Περί θεοποιήσεων,γιγάντων,τιτάνων κ.λ.π

   Ζηλωτές της............παράδοσης,στις ιντερνετικές άγονες και άσκοπες αντιπαραθέσεις των, μας "φωτογράφισαν" πάλιν, αναφέροντας σε ιστοσελίδα τους,ότι δήθεν θεοποιούμε το έργον του Πέτρου. Παλαιότερα άλλος,"ερευνητής".... και αυτός της παράδοσης,μας είχε χαρακτηρίσει "ελίτ και σνόμπ" όμιλο και ιστοσελίδα.
   Φυσικά πάγια τακτική μας είναι να μην αναλώνουμε χρόνο και φαιά ουσία σε μακροσκελείς απαντήσεις και βαρύγδουπες αναλύσεις.Και αυτό επειδή δύσκολα "ζηλωτές" αυτού του είδους και κωλυμένοι με πρόσωπα ή ανούσιους φανατισμούς ακούνε την άλλη άποψη και ακόμη δυσκολότερα μεταβάλλουν άποψη.
   Οφείλουμε όμως προς ενημέρωση των αναγνωστών μας (οι οποίοι δόξα τω Θεώ είναι πολλοί και αυξάνονται συνεχώς, επειδή αντιλαμβάνονται το επιτελούμενο έργο μας),να...αναλύσουμε απλώς τον τίτλο μας.Οπερ
[Ο]ΜΙΛΟΣ=Ομάδα ανθρώπων που έχουν μεταξύ τους πολλά κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις)
[Φ]ΙΛΩΝ=Ατομα με τα οποία αναπτύσσει κάποιος μια (στενή) κοινωνική σχέση, η οποία βασίζεται                                              στην αμοιβαία αγάπη, συμπάθεια, εκτίμηση.
[Ε]ΡΓΟΥ= Ανθρώπινη δραστηριότητα, ιδίως εργασιακή, αποτέλεσμα σωματικής ή πνευματικής εργασίας.
[Λ]ΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ= Ιεροψάλτης κατέχων το αριστερό αναλόγιο των εκκλησιών.
[Π]ΕΤΡΟΣ= Μελοποιός ψαλτικής που αναφέρεται και ως Πελοποννήσιος ή Λακεδαιμόνιος.
    Αυτοί είμαστε.Σε αυτά τα απλά συμφωνούμε.Δηλαδή ότι είμαστε φίλοι του έργου του Πέτρου.
   Τώρα αν κάποιοι σε αυτό τον τίτλο και με την έως τώρα δραστηριότητά μας βλέπουν θεοποίηση του έργου του Διδασκάλου Πέτρου,ε τότε...........καλή Ανάσταση.
ΟΦΕΛΠ

Υ.γραφο-Ευκαιρίας δοθείσης ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες μας,ότι συντάκτης του ΟΦΕΛΠ, ετοιμάζει εδώ και μέρες άρθρο με κύριο θέμα την διάκριση και εκτίμηση των μεγεθών.Μία αρετή που μάλλον απουσιάζει παντελώς στις μέρες της σημερινής ψαλτικής πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου